Post by qoithyripthiarab on Feb 3, 2022 22:58:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti auksą ▞▞▞
▞▞▞ Carrom Pool: Disc Game 2022 version ▞▞▞
Pralaimėjau rungtynes net nežaisdamas. Turiu gerą tinklo ryšį, bet jis neveikia gerai. 😏
Šis žaidimas negali duoti mums pergalės, aš laimėjau, todėl šis žaidimas įžeidžia mano puolėją, o kai žaidimas davė man pergalę, tada aš vertinsiu 5 žvaigždutėmis ir aš negausiu 75 deimantų už sėkmės metimą. kai Revard už tai aš vertinate 1 žvaigždutė ok nnnnnnnnñnnnnmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnñnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnñnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn4
Žaidimas nusibodo, tiek daug žaidimų prasidėjo ir staigus sustojimas rodo, kad varžovas laimi Priešininkas laimi kaip kompiuteris, o ne taip, kaip žaidžia tikri žmonės
Tai tikrai labai įtraukiantis žaidimas ir mano mėgstamiausias žaidimas... bet kai aš žaidžiu, mano telefonas tampa labai karštas. Jis čiulpia ir išeikvoja beveik visą mano akumuliatoriaus veikimo laiką. Prašau, kad kūrėjas išspręstų šią problemą nxt atnaujinime. Tai galėtų būti geriausias laikas praleisti laiką.
Staiga atiduodu pergales savo oponentams, be jokių tinklo pertraukų. Mano didelės rungtynės lengvai atitenka priešininkams.
Man labai patinka šis žaidimas. Yra keletas skelbimų, bet ši programa yra tokia tobula 🥰 💞
Negaliu žaisti rungtynių, nes per daug skelbimų tarp žaidimo😢, pataisykite
Ware nicely carrom pool bot, tai man patinka greitas žaidimas
Prieš pradedant žaidimą po pasirinkimo turi būti patvirtinimo mygtukas, kuris tikrai padės pasirinkti tinkamą lygį ar parinktį.
Kiekvieną kartą atidarius programą rodomas prisijungimas prie stabilaus interneto.
Šioje naujoje žaidimo versijoje per daug prideda, todėl nesu ja patenkintas. Pašalinkite šiuos nepageidaujamus priedus iš žaidimo ir paverskite jį žaisti.
Labai atsilieka žaidime..Pataisykite žaidimo klaidą..Kvailos reklamos 😠
Ši programa neveikia gerai po atnaujinimo, kol ji nebuvo puiki. Didžiąją laiko dalį jo trūksta ir ji kabo žiūrint skelbimus ir renkant atlygį. Prašau! ištaisyti tokias klaidas. Ačiū.
Žaidžiu kiekvienose rungtynėse tik skelbimus. Esu susierzinęs, bet žaidimas buvo geras žaidimas, kuriuo didžiuojuosi.
Tai pats geriausias žaidimas, tai mano mėgstamiausias žaidimas, vieną kartą duok man nemokamą aukščiausios kokybės bilietą kitą savaitę ir yra labai daug skelbimų, kuriuos pašalinu 3 žvaigždutės
Geras žaidimas, bet elgetaujantys kūrėjai nepagailės rodyti visų netinkamų skelbimų
kai baigiu žaidimą, aš pralaimiu.. taip nutinka daug laiko su manimi .. dnt jno y bt taip atsitinka. po to, kai aš įmetu savo ritulius, aš praradau savo šansą, o varžovas gauna 2 smūgių galimybę. Aš nežinau, ar taip atsitiks.?
Balso pokalbis žaidimo viduje taps geresnis, žaidėjas galės žaisti gerai.
Super žaidimas, bet žemo lygio žaidėjai taip pat susiduria su aukšto lygio žaidėjais, kurių žaidėjai yra didesni nei 100 tūkst
Per daug skelbimų. Susierzinęs!
Blogiausias visų laikų žaidimas...žaidžiau jį nuo 2 dienų n daug kartų kišdavau visus savo ritulius į kišenę, bet žaidimą praradau tik dėl jo trikdžių....
Aš neturiu problemų, bet turiu problemų su žmonėmis, kurie kalba nemandagiai ir rašo aš tave myliu, o tu esi toks seksualus, tai prašau palikti tokią parinktį kaip netinkamas žaidėjų elgesys ir žaidėjai turėtų būti sustabdyti žaisti 1 savaitei arba tiesiog palikti Netinkamai besielgiantys žaidėjai ir netinkamai besielgiantys žmonės eis į tą šiukšlių skyrių ir žmonės matys ir bus atsargūs, jei jie vėl elgsis netinkamai. Aš pranešiu apie tai. Arba laikykite ant jų kažką panašaus į kiaušinių mėtymą ar šiukšlių mėtymą ten, kur ateina kiekvienas žaidėjas.
Žaidžiant žaidimą pasirodo tiek daug skelbimų. Pašalinkite šiuos skelbimus.
Retkarčiais ji įstringa reklamos pertraukoje
Šis žaidimas yra toks labai blogas......man nepatiko šis žaidimas.. Nes kai interneto ryšio klaida 😡😡😡😡😠😠😠 išsijungia ir prisijungia... prisijungimas prie šio žaidimo tapo puikus 👌😎😎😎😎👍👌😎😎😎👌👍👍👍👌😎👍😎
Žaidžiu kiekvieną savaitę ir išlaikau savo lygį, bet kai baigiasi lyga ir aš patikrinu savo rezultatą, tai sako, kad praėjusios savaitės rezultatų nėra, nes praėjusią savaitę nežaidėte. Kas per velnias. Paskutines savaites nuolat kyla ta pati problema
Problema ta, kad jis sustoja žaidimo viduryje
Tai geras žaidimas, bet po visų rungtynių ateinančios reklamos nutrūksta kiekvieną kartą. Reklamos nuobodžios
Reklama ababaaa... Atsibodo Atsibodo, bet žaidimui norėčiau duoti 4 🌟 laiko žaidimui pašalinti
Naujas atnaujinimas turi problemų. Grafika nerodo, kad kauliukai dažnai skyla. Ankstesnė versija buvo gera
Sveiki, aš esu ASGill ir turiu problemų su žaidimu. Ryte žaidime turiu 27980 monetų. Tada aš atidariau žaidimą vakare, tada turėjau 4000, tai yra problema. Ištaisykite šią klaidą
Sakoma, kad jūsų interneto ryšys nutrūko, bet veikė kitas žaidimas, greitai išspręskite šią problemą.
Yra keletas dalykų, kurie atnaujina šią programą, kodėl negalime žaisti komandinių rungtynių, pvz., 2 prieš 2, mums reikia šito ir pražangų. Kai kitą kartą pažaisime raudoną, pražangų neturėtų būti...
Neabejotinai tai labai gražus žaidimas, tačiau čia yra keletas patobulinimų, pavyzdžiui, jei tinklo trūksta, opozicija laimi rungtynes. Manau, kad čia reikia tobulėti.
Man patinka šis žaidimas, bet skelbimai erzina, pašalinkite skelbimus, kad galėtume mėgautis daugiau 🙂